We survived!

Fraser Island var suuuper, bilder kommer inom kort! Inget mer tält nu, jag dör hellre. /Annie.

En hälsning till våra mammor

Eftersom vi är på andra sidan jorden så var det denna speciella dag redan för flera veckor sedan, så det är inte lätt att komma ihåg att det igår var morsdag hemma i Sverige! Men vi vill ju såklart skicka världens största grattis till våra underbara mammor där hemma, vi älskar och saknar er hur mycket som helst! Massor av kramar från Nanna och Annie



Noosa, Australia Zoo och Gagaju Bushcamp

Vi har hunnit med mycket sen sist! Fina staden Noosa där vi såg delfiner hoppa precis vid stranden, ett besök på Steve Irwins berömda Australia Zoo där vi fick klappa allt från koalor till kängurus och krokodiler. Efter det drog vi oss livrädda mitt ut i skogen för vårt tre dagars bushcamp som vi fått "gratis" med alla andra bokningar vi gjorde. Ni som känner oss vet att vi inte är några campingtjejer direkt. Vi hade dock turen att hamna i en riktigt rolig grupp människor från hela världen, så trots kyla regn och spindlar hade vi svinkul. Och vi paddlade, ej att förglömma! Flera tusen mil säkert. Här kommer lite bilder! /Annie























2 natter i detta taltet var ett helvet!!


vi hade faktiskt ett tv-rum! med maassa filmer:)


I denna byggnad fick man bara sova en natt och detta var "lyxsovsalen" sen fick man ga over till talt!


har fick man borsta tanderna m.m

 
den fantastiska toan!


Vi gick pa en liten upptacksfard runt kamplagret!
vi gick pa en liten upptacksfard i omradet!



Brisbane!

Befinner oss i den mysiga staden brisbane! har spenderat helgen har och i morgon aker vi till Noosa. Vi motte upp nagra vanner fran tidigare stopp, och genom dom blev bvi bjudna pa en hemma fest har i Brisbane. Vi hade valdigt roligt och gick ut till nagot dans stalle dar alla kopte "buckets" forutom jag som foredrar jagershots:) vi dansade och trasffade massa roligt folk, ramlade in pa hostelet runt efter 04. Sa lordagen var en slo dag med lirte promenad och bio pa kvallen. Idag gick vi till en jatte mysig lagoon med fejk strand och palmer runt om. Vi solade, strosade runt och kollade in en marknad som var i narheten.
I morgonbitti gar bussen till Noosa, och dar ska vi stanna 4natter. Vi ska besoka Australian zoo och, hor a hapna! Vi ska ut pa en 3dagars kanottur! vi ska bo i djugeln! satta upp varat egna talt och fixa mat pa nagot satt helt sjalva da det inte foljer med nagon guide!  Men det ska bli ett ovantat  roligt aventyr i varan resa, hoppas vi inte blir uppatna av nagon krokodil eller orm bara:)

Puss och kraaamm

HEY!

Da har vui snart vart en vecka i Surfers!, imrgon aker vi till Brisbane:) Ser verkligen fram emot det.
Vi har traffat en tjej fran kanada som har vanner som bor i Brisbane, sa i morgon ska ar vi bjudna hem till nagons hus och ska festa ihop med dom, samt en kille som vi traffasde i Byron som vi ocksa ska med. Det ar sa kul nar man traffar folk forst pa ett stalle och sen stoter man pa dom igen pa andra platser och hittar pa massa kul!
Men annars har vi vart pa massa nojesparker denna veckan, sa vi har vart som barm pa nytt! bilder kommer asp!
Annars har vi det bra, var ute och slira lite pa stan igar! inte det roligaste nattlivet har dock..
Hors! puss och kram Nanna

OBS! vi har sett en HAJ!! weei




Bondi Beach



Här kommer bilderna från vår första stranddag i detta landet, på underbara Bondi Beach som ligger utanför Sydney! Detta är alltså två veckor sedan nu, men bättre sent än aldrig! /Annie och Nanna










Ciao from Surfers Paradise

Hola!
Nu mina kara vanner kommer bilder! Fran overallt!



Imorgon åker vi till Surfers Paradise

Men först blir det en sista galen utekväll här i Byron Bay! So excited! /Annie.

Byron Bay levererar!

Hej allihopa, vi kan fortfarande inte lagga in nagra bilder for vi lyckas aldrig hitta datorer som ar tillrackligt snabba. Jattetrakigt! Men vi ar i Byron Bay nu och lever livet, igar var vi pa rundtur vid en fyr som ligger vid Cape Byron, ostligaste punkten i Australien. Dar sag vi en val som simmade i vattnet, hur coolt ar inte det?! Vi haller ocksa pa att lara oss bodyboarda, som ar som att surfa fast lattare da man ligger ner pa bradan! Vi aterkommer sa fort vi kan, men nu vet ni att vi har det bra iallafall! Vadret ar underbart och regnet lyser med sin franvaro, precis som det ska vara. Igarkvall var vi pa en klubb i stan som heter Cheeky Monkeys, dar finns inget dansgolv utan man dansar pa borden. KUL! Kramar /Annie

Hejdå Sydney, Hej Byron Bay!

Vi hade som sagt en blöt sista natt som ni kan se på bilden & ägnade sedan sista dagen åt att strosa runt i stan med våra brittiska vänner! Sen tog vi nattbussen till Byron Bay där vi ska stanna några dagar, här kommer några bilder från stranden! (Som ni har märkt går det inte så bra på bildfronten, vi jobbar på det) /Annie.



En vecka i Sydney!

hej hej Nanna speaking!

En vecka har redan gatt! en fullspackad och rolig vecka i underbara Sydney.

klockan ar 13:30 och vadret ar solklart!

Jag har legat och gottat mig pa takterassen i solen och med utsikt over Sydney bridge och opera huset, tagit igen lite somn da det blev ganska sent i natt. Vi firade varan sista natt med vara sydney-vanner, dansade och vralade till gamla goingar pa en irlandsk pub, drack "snake bite" ol+cider+nagon rod likor, valdigt gott!
OCH at vaarldens godaste kebab! (med persilja i Michael)

Annars i dag ska vi snart ga till "the rocks" vilket ar den gamla stadsdelen i Sydney, sedan ake over till andra sidan av bron och sen ga over mot staden nar det blivit morkt for det ar mycket haftigare att se en storstad i nattljus:)

kl:22 ikvall gar bussen till Byron bay och den kommer ta 12h, ser verkligen fram emot den bussturen, INTE!

Tyvarr funkar det inte att lagga upp bilder pa bloggen:( jatte trakigt for jag vill verkligen visa alla fantastiska bilder jag tagit pa allt vi gjort!
men jag lovar att sa fort jag far tillfalle pa ett annat stalle kommer dom dyka upp, fomodligen nagong gang i veckan.

Jag och Annie tankte att vi mest ska lagga upp massa bilder isallet for att skriva en massa for ni tycker det ar roligare att kolla pa, eller?

Jag onskar er iallefall en fin sondag:) stor kram fran en frakning Nanna!
(dom kallar mig lobster och annaie baby-face, aven Mamma-nanna&annie pga. av att vi tar oss an alla ensam backpackers och samlar ihop alla for att hitta pa kul grejer)

OBS! forlat for mina felstavningar men jag ar alltid sa stressad nar jag skriver for det ar mkt man vil hinna med och gora pa internet under den timmen man far(:

Vi leker turister

Här kommer bilder från vår första riktiga dag då vi gick runt och kollade på olika kända saker, som tex. Sydney Bridge, Botaniska trädgården, Operahuset och sen tog vi en tur upp i Sydney Tower Eye och kollade på hela staden uppifrån! Enjoy! /Annie.


Plötsligt blev det fredag

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dåligt bloggande men denna staden är så underbar att vi har fullt upp dygnet runt (se bilden för bevis)! Den utlovade bildbomben och massa historier kommer imorgon dock, det LOVAR vi! Så kika in då. Massa kramar från Sydney! /Annie.


Två dagar i Sydney

Gårdagen spenderade vi med att turista runt i denna underbara stad och idag har vi promenerat ända från Kings Cross där vi bor till Bondi Beach och sedan gått en kustvandring till Cooge Beach. Vi har nog gått i ungefär sex timmar (med ett snabbt stopp för lunch). Skoskavet är ett faktum men det vägs upp av sol och bad i denna fantastiska stad! We love you Sydney, hehe. /Annie och Nanna

Ps. Mer bilder kommer senast på torsdag! Ds.




RSS 2.0