VI GJORDE DET!

Idag har vi hoppat fran ett plan 14000ft upp i luften!
Efter vi bokat in hoppet vilket var i sondags har vi haft dodsangest och inte kunnat sluta tanka pa det, sa det kanns sa himla skont nu nar det ar gjort och vi kan slappna av pa riktigt, skoont!
Vi var en grupp pa 6st dar vi alla kande varandra och har rest ihop med nu ett tag, och det gjorde att det kandes sa mycket tryggare. Alla var liksom i samma situation och vi delade samma kanslor! Plus att vi kunde skoja och peppa varandra pavagen upp:)
Bade jag och Annie har film och bilder fran hela hoppresan vilket jag ar valdigt glad over att vi kopte fast det var svindyrt.. Men att fa visa er alla dar hemma och aven kunna ateruppleva det pa nytt ska bli sa himla kul!
Vadret var helt kanon, vi hade utsikt over havet och man kunde se korallreven och massa oar samt regnskogen. Och sen landning pa stranden! Gar knappt att beskriva kanslan, det kandes sa ovekligt och gor fortfarande att man gjort det, da man tankt pa det sa hiiimla lange!
Vi vill absolut gora det igen:D En helt magisk kansla.

I morgon aker vi till Cains som ar varan slutdestination faktiskt! (Vi kommer iof aka upp till Port dougulas och regnskogen som ligger nagon timma fran Cains)

Stor kram till er! Nanna

(bilder fran hoppet kommer komma upp pa fb sa fort vi kan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0